Сайліф Гель СТАРК

Гелеве мікродобриво для періодів формування та дозрівання урожаю с.г. культур

Де придбати

Інноваційна гелева формуляція

Мікроелементи Fe, Zn, Cu, Mn - хелатовані EDTA

Не містить хлору

Унікальність продукту:

Сайліф Гель СТАРК поєднує у собі найкращі риси як рідких, так і кристалічних мікродобрив.

Єдине гелеве мікродобриво, що має кислу реакцію середовища.

Продукцію Сайліф Гель СТАРК від німецької компанії Sylenco на українському ринку ексклюзивно представляє Агрінос Україна!

Склад Сайліф Гель СТАРК

  • Елементи живлення
    Вміст, % (М/М)
    Вміст, г/л
  • Азот (N)
    9,9
    181
  • Фосфор (P2O5)
    5,8
    106
  • Калій (K2O)
    32,4
    593
  • Магній (MgO)
    1,1
    20
  • Залізо (Fe)
    0,06
    1.04
  • Марганець (Mn)
    0,025
    0.46
  • Цинк (Zn)
    0,01
    0.2
  • Мідь (Cu)
    0,002
    0.04
  • Бор (B)
    0,01
    0.18
  • Молібден (Mo)
    0,0018
    0.033
  • Густина
    1,85 г/л
    -
  • рН 1,5% розчину
    2,5
    -

Переваги Сайліф Гель СТАРК

  • Перевага

    Калійна NPK формула, що підходить для всіх с.г. культур

  • Перевага

    Забезпечує додаткове живлення у період формування урожаю

  • Перевага

    Покращує лежкість, колір та смакові якості плодів

  • Перевага

    Підвищує посухостійкість с.г. культур

Особливості Сайліф Гель СТАРК

Ідеальний партнер у бакових сумішах, що потребують кислої реакції середовища.

  • 1

    За рахунок підкислення - нейтралізує карбонати, пом’якшує воду та забезпечує максимальну розчинність та доступність всіх компонентів бакової суміші

  • 2

    Містить всі необхідні технологічні компоненти, такі як прилипач, антивипаровувач та ад'ювант для рівномірного покриття листової пластинки і закріплення робочого розчину на її поверхні

  • 3

    Подібно до рідких добрив - має відмінну текучість, а висока концентрація діючих речовин притаманна виключно сухим порошкоподібним формуляціям.

Сайліф Гель СТАРК - гелеве мікродобриво із Німецькою якістю!!!

Норми застосування

  • Культура
    Норма,
    кг/га
    Період застосування
  • Пшениця, Ячмінь
    1.0-1.5
    Від прапорцевого листка до молочної стиглості
  • Ріпак
    1.0-2.0
    Бутонізація - початок цвітіння
  • Кукурудза
    1.0-2.0
    Перед викиданням волоті
  • Соняшник
    1.0-2.0
    Зірочка
  • Соя
    1.0-2.0
    Період формування бобів
  • Цукровий буряк
    1.0-2.0
    Від початку формування коренеплодів до кінця вегетації
  • Картопля
    1.0-2.0
    Ріст бульб - 60% бульб товарного розміру (від 5 см)
  • Содово-ягідні культури
    1.0-3.0
    Під час наростання та дозрівання плодів
  • При листовому застосуванні оптимальна концентрація робочого розчину 0,5% (0,5 кг/100 л води)

Відгуки